Loading
fashion img

Svet nameštaja

Ko smo mi?


U maloj Vojvođanskoj varoši, u Karavukovu, Nemanja Stanimirović započinje svoju priču. Želeći da iskaže kreativnu a opet i snažnu stranu svoje ličnosti počinje sa izradom nameštaja. Nemanjina želja da od ideje napravi posao ulodila je plodom. Svojim znanjem i umećem pokazao je jednu od stvari koje ume najbolje da radi a to je savršeno izradjen nameštaj po meri i želji svakog ko zakuca na njegova vrata.


majstor

Svaki komad nameštaja izazov je sam po sebi, jer mi radimo sve sa velikoj posvešćenosti kao i stručnosti. Razumevanje prema klijentima i potreba da odgovorimo na njihove želje naše je zadovoljstvo. Svaki komad drveta ručno obradjen započinje svoju priču u našoj radionici a nastavlja u vašem domu, bašti, poslovnom ili ugostiteljskom objektu. Svaka stolica, fotelja, sto, kuhinja iz naše radionice izašla je nakon finalne obrade i kontrole.


Pored tehničkog dela posla to jeste same izrade i obrade nameštaja važan korak našeg poslovanja predstavlja osluškivanje klijentovih želja. Zapravo tu nastaje magija kako od jedne zamisli napraviti gotov proizvod koji će upotpuniti vaš prostor.


Upornošću, radom i disciplinom opravdali smo povrenje naših klijenata, zato nam se oni iznova iznova vraćaju, tražeći neku od naših usluga.


Neke od usluga koje pružamo predstavljaju:

  • Prodaja gotovog nameštaja (stolice, stolovi, fotelje)
  • Izrada nameštaja po meri
  • Tapaciranje nameštaja

majstor


Vaše ideje pretvaramo u realnost. Da reči više ne govore, neka govori naša galerija fotografija
Fotografije vrede više od milion reči.

Kontaktirajte nas

Srbija | Karavukovo

+381(0)63-75-11-476

namestajzaugostiteljstvo@gmail.com

Kontakt | Nemanja Stanimirović